as natural as possible

Clone of Kapper in Doetinchem

Kapper in Doetinchem

Haarpleck is een sfeervolle kapsalon in Doetinchem met een geheel eigen stijl. Susan, Madelon en Nicky werken vol passie aan het verwennen en mooi maken van hun klanten. 

Het beste van jezelf

Niets zo leuk wanneer iemand in de spiegel kijkt en zegt: 'Wauw, dit is precies zoals ik het bedoelde!" Het allerbelangrijkste vinden wij dat de sterke punten in jouw gezicht zo goed mogelijk naar voren komen. 

Kapper in Doetinchem - Susan en Nicky

Jouw wensen en jouw glimlach!

Terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee luisteren wij naar jouw wensen. Wij verwennen jou graag met een heerlijke hoofdmassage als we je haar wassen. Door goed te kijken en je daardoor echt te zien, kunnen we een kapsel creëren dat is afgestemd op het benadrukken van jouw persoonlijkheid.

Zo vertalen we jouw wensen naar het perfecte resultaat. Onze hoogwaardige, natuurlijke haarproducten ondersteunen bij de gezondheid van je haar. Na een bezoek bij Haarpleck loop jij blij de salon uit en voel je je zo trots als een pauw. Wil jij deze totaalbeleving ook eens ervaren? Dan heten wij je van harte welkom in onze salon. 

Karolien - via fb

Prachtige zaak, fantastische coupe, fijne ambiance! En toffe kapster!!
- Prachtige resultaten
- Professionele haarproducten
- Luxe ervaring
- Fantastische kapsels
- Expert colouring

Karolien - recensie kapper in Doetinchem

Carmen - via FB

Als je bij Haarpleck de kapsalon uit loopt voel je je altijd zoveel mooier dan bij binnenkomst. De dames stellen je altijd op je gemak, kletsen lekker weg en voelen precies aan welk kapsel bij jou past. ook voor een leuke coupe voor een feestje ben je bij Haarpleck aan het juiste adres. De koffie of heerlijke smaakjes thee en de fantastische kapsalon krijg je er gratis bij!

Carmen - Kapper in Doetinchem

annelies - via fb

Ik word gewoon echt een beetje meer gelukkig als ik bij Haarpleck ben geweest, super gave kleur, geweldige coupe en de sfeer in de salon is gewoon relaxed, heel smaakvol ingericht en Susan is gewoon de leukste kapper die ik ken!

Annelies - Kapper in Doeitnchem

Ons team 

Als enthousiaste haarstylisten knippen wij voor jou graag een fantastische coupe, die helemaal bij je past. Met persoonlijk advies, een geurend bakje koffie of thee, een heerlijke hoofdmassage, hoogwaardige producten en een stralende lach staan wij graag voor je klaar! 

Onze natuurlijke producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten die goed zijn voor het milieu en jouw haar prachtig laten glanzen. Alle producten zijn zonder chemische stoffen.

Openingstijden Haarpleck

Dag

Tijd

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00u - 17:30u

Woensdag

09:00u - 17:30u

Donderdag

09:00u - 17:30u

Vrijdag

09:00u - 19:00u

Zaterdag

08:30u - 16.00u

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.