as natural as possible

Krullen kapper in Doetinchem, Haarpleck

Voor de perfecte, glanzende krul

Bij Haarpleck zijn we gespecialiseerd in het knippen en kleuren van krullend haar. Susan ontwikkelde in de loop van de jaren altijd al haar eigen stijl. Sinds kort is zij opgeleid in de CG methodiek. Nu is krullen knippen voor Susan een nog groter feest en laat ze jouw krullen krullen als nooit tevoren! 

Neem voor het inplannen van een krullen knipafspraak even telefonisch contact op. Zo kunnen we samen jouw verwachting bespreken en de benodigde tijd goed inplannen.

Recensie krullen knippen in Doetinchem - kapper krullen
Kapper krullen knippen in Doetinchem - before
Kapper krullen knippen in Doetinchem - krullen kapper
Krullen kapper in Doetinchem - before (2)
Krullen knippen in Doetinchem - Haarpleck

CG methodiek voor krullend haar

De CG methodiek laat je natuurlijke krullen nog beter naar voren komen. De krullen pluizen niet meer. Doordat wij met Bouclème producten werken zorgt dit voor de perfecte, glanzende krul. Je wilt nooit meer anders!

Voordelen van de CG methodiek

  • Meer krullen
  • Meer volume
  • Minder pluis
  • De krullen zijn mooi gebundeld
  • De krullen zakken minder snel uit

Alle krullen zijn anders. Zelfs op één hoofd kunnen zich verschillende soorten krullen vormen. De ene pluk vormt zich als pijpenkrul, terwijl een andere pluk alleen slag vertoont. Bij Haarpleck combineren we daarom de droogkniptechniek met de krulkniptechniek. Elke krul krijgt zo zijn eigen behandeling, voor een fantastisch eindresultaat!

Hebben jouw krullen een make-over nodig?

We gebruiken niet iedere keer dezelfde techniek om jouw krullen tot zijn recht te laten komen. We kunnen namelijk pas bepalen hoe we de krullen knippen op het moment dat je in de stoel zit.

Neem voor het inplannen van een krullen knipafspraak even telefonisch contact op. Zo kunnen we samen jouw verwachting bespreken en de benodigde tijd goed inplannen.

Boek nu je afspraak

Bekijk de beschikbaarheid in onze kalender en maak gemakkelijk een afspraak.