as natural as possible

Krullen knippen in Doetinchem

Voor de perfecte, glanzende krul

Bij Haarpleck zijn we gespecialiseerd in het knippen en kleuren van krullend haar. Susan ontwikkelde in de loop van de jaren altijd al haar eigen stijl. Sinds kort is zij opgeleid in de CG methodiek. Nu is krullen knippen voor Susan een nog groter feest en laat ze jouw krullen krullen als nooit tevoren!
Bel ons even voor een krullen knipafspraak. Zo kunnen we samen jouw verwachtingen bespreken en de benodigde tijd goed inplannen. 

Krullenkapper in Doetinchem - kapper glanzende krullen in doetinchem
Kapper krullen knippen in Doetinchem - before
Kapper krullen knippen in Doetinchem - krullen kapper
Krullen kapper in Doetinchem - before (2)
Krullen knippen in Doetinchem - Haarpleck

Door Susan krullen laten knippen met heel positief resultaat. Krullen meer volume en de krul kwam meer tot z’n recht. Met alle aandacht en tijd de krul laten knippen. Zeer zorgvuldig! Een echte krullenspecialist! Hier word je echt blij van!! Voor een ieder met weinig of veel krul aan te raden. Daarnaast ook heel goed eerlijk advies rondom gebruik van producten. Goed voor gekruld haar en prachtig resultaat.

Fabiënne Rondeel

Wil jij je natuurlijke krullen nog beter naar voren laten komen?

Wij werken met de CG methodiek, die je natuurlijke krullen nog beter naar voren laten komen. Door deze methode pluizen je krullen niet meer. Je haar krijgt meer volume en de krullen zijn mooi gebundeld. Doordat wij met Bouclème producten werken zorgt dit voor de perfecte, glanzende krul. Je wilt nooit meer anders! 

Alle krullen zijn anders. Zelfs op één hoofd kunnen zich verschillende soorten krullen vormen. Bij Haarpleck combineren we daarom verschillende technieken. Elke krul krijgt zo zijn eigen behandeling, voor een fantastisch eindresultaat!

Hebben jouw krullen een make-over nodig?

We gebruiken niet iedere keer dezelfde techniek om jouw krullen tot zijn recht te laten komen. We kunnen namelijk pas bepalen hoe we de krullen knippen op het moment dat je in de stoel zit. Neem voor het inplannen van een krullen knipafspraak even telefonisch contact op. Zo kunnen we samen jouw verwachting bespreken en de benodigde tijd goed inplannen.

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.