as natural as possible

Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Medewerkers in kapsalon in Doetinchem - Susan

Susan ter Horst

EIGENAAR & TOPSTYLIST

Na 23 jaar ervaring bij diverse gerenommeerde haarsalons en diverse specialisaties op het kappersgebied, maak ik nu mijn ultieme droom waar: met hart & ziel het kappersvak uitoefenen in mijn eigen zaak. En mijn klanten laten ervaren dat een kappersbezoek bij mij niet alleen een goede haarcoupe betekent, maar een echte ontspannen beleving is.

Medewerkers in kapsalon in Doetinchem - Madelon

Madelon te Booij

HAARSTYLIST ALLROUND

Madelon heeft een grote passie voor het kappersvak en uiterlijke verzorging. Ze is al zes jaar allround kapster. Haar drijfveer is om elke klant zich weer mooi te laten voelen met de perfecte coupe en kleuradvies. Ze behaalde ook haar schoonheidsspecialiste diploma. Met ons merk Mii kan zij make-up aanbrengen en jou persoonlijk adviseren. Ook brengt Madelon je wenkbrauwen weer prachtig in model.

Kapper in Doetinchem - Nicky

Nicky Pennekamp

haarSTYLIST

Al sinds kleins af aan is Nicky geïnteresseerd in het kappersvak. Ze is na haar stage bij Haarpleck bij ons in dienst gegaan om verder te groeien in ons mooie vak. Haar specialisaties zijn highlights zetten en het stylen van kapsels. Ook kun je bij haar terecht voor een verzorgende treatment in combinatie met een heerlijke hoofdhuidmassage.

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.