as natural as possible

Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Medewerkers in kapsalon in Doetinchem - Susan

Susan ter Horst

EIGENAAR & TOPSTYLIST

Mijn naam is Susan ter Horst en met trots vervul ik al zes jaar de rol van eigenaresse van de prachtige haarsalon Haarpleck, gelegen in het hart van Doetinchem.
Met 34 jaar ervaring in het kappersvak, kan ik met recht zeggen dat mijn passie voor het vak met de jaren alleen maar is gegroeid. Knippen, kleuren, korte of lange kapsels en sinds drie jaar met krullen als mijn specialiteit. Ik omarm de diversiteit van mijn werk met open armen. Het voelt alsof ik voor dit vak geboren ben, en elke dag geniet ik opnieuw van de creatieve uitdagingen.
Bij Haarpleck gaat het niet alleen om het knippen van de haren, maar om het creëren van een look die perfect past bij jouw authentieke zelf. Mijn werkwijze is gebaseerd op gevoel en een persoonlijke aanpak. Samen bespreken wij jouw wensen, en misschien nog belangrijker, wat je absoluut niet wil. Door deze afstemming komen wij tot de mooiste versie van jou. Ik hecht waarde aan duurzaamheid en wil dat je lang plezier hebt van je nieuwe coupe.
Daarnaast staat bij Haarpleck niet alleen het resultaat centraal, maar ook de ervaring. Een goed, gezellig gesprek hoort daar voor mij net zo goed bij als het perfect knippen van je haar.
Mijn grootste beloning is jou met een stralende glimlach en een trots gevoel de deur uit zien lopen. Als jij blij, ontspannen en zelfverzekerd bent met je nieuwe kapsel, is mijn dag compleet geslaagd.
Waar wacht je op? Zie ik je binnenkort in mijn stoel bij Haarpleck? Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan jouw nieuwe look te werken!

Kapper in Doetinchem - Nicky

Nicky Pennekamp

Allround haarstylist

Ik ben Nicky, 22 jaar. Van jongs af aan ben ik al met kapsels en haar bezig. Na mijn stage bij Haarpleck heb ik hier een vaste baan gekregen. Ik vind het superleuk om mijzelf verder te ontwikkelen in dit mooie vak en om mijn kennis weer door te geven aan onze stagiaires.
Afgelopen jaren heb ik mijzelf intensief ontwikkeld door veel masterclasses en trainingen op knip- en kleurgebied te volgen. Het leuke aan ons vak is dat er altijd weer nieuwe ontwikkelingen zijn en je dus nooit uitgeleerd raakt.
Hierdoor ben ik gespecialiseerd in kleuren. Mijn grootste voorkeur ligt bij mooi gezond en gehighlight / ballayage haar. Samen je wensen bespreken en daar dan de perfecte hoeveelheid blond in zetten en speciaal voor jou op maat een mooie toner erover mixen geeft mij het grootste plezier en voldoening in mijn werk.
Mijn eerlijke advies om je haar verder thuis te kunnen onderhouden zorgt ervoor dat je je haar mooi houdt tot de volgende behandeling.
Ook het stylen en het maken van feestkapsels vind ik erg leuk.
Graag zie ik je bij mij in de stoel. 

Marley - bol staigiare kapper in Doetinchem

Marly

bol stagiaire

Hoi ik ben Marly en ik ben 17 jaar. Sinds dit schooljaar loop ik stage bij Haarpleck.

Ik vind het erg leuk om met mensen te werken. De gezellige sfeer onderling en het ondersteunen van Susan en Nicky met alles wat nodig is maakt het voor mij een enorme leuke leerplek.

Ik zet kleurtjes in en geef de fijnste hoofdhuid massages. Met daarbij het beste advies voor je hoofdhuid en haar. Daarnaast föhn ik ook regelmatig het haar, het stylen van krullen is inmiddels al mijn specialiteit.

Graag zie ik je bij mij in de stoel.

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.