as natural as possible

Team

Wij stellen ons graag aan je voor

Medewerkers in kapsalon in Doetinchem - Susan

Susan ter Horst

EIGENAAR & TOPSTYLIST

Na 23 jaar ervaring bij diverse gerenommeerde haarsalons en diverse specialisaties op het kappersgebied, maak ik nu mijn ultieme droom waar: met hart & ziel het kappersvak uitoefenen in mijn eigen zaak. En mijn klanten laten ervaren dat een kappersbezoek bij mij niet alleen een goede haarcoupe betekent, maar een echte ontspannen beleving is.

Kapper in Doetinchem - Nicky

Nicky Pennekamp

Allround haarstylist

Ik ben Nicky, 22 jaar. Van jongs af aan ben ik al met kapsels en haar bezig. Na mijn stage bij Haarpleck heb ik hier een vaste baan gekregen. Ik vind het superleuk om mijzelf verder te ontwikkelen in dit mooie vak en om mijn kennis weer door te geven aan onze stagiaires.
Afgelopen jaren heb ik mijzelf intensief ontwikkeld door veel masterclasses en trainingen op knip- en kleurgebied te volgen. Het leuke aan ons vak is dat er altijd weer nieuwe ontwikkelingen zijn en je dus nooit uitgeleerd raakt.
Hierdoor ben ik gespecialiseerd in kleuren. Mijn grootste voorkeur ligt bij mooi gezond en gehighlight / ballayage haar. Samen je wensen bespreken en daar dan de perfecte hoeveelheid blond in zetten en speciaal voor jou op maat een mooie toner erover mixen geeft mij het grootste plezier en voldoening in mijn werk.
Mijn eerlijke advies om je haar verder thuis te kunnen onderhouden zorgt ervoor dat je je haar mooi houdt tot de volgende behandeling.
Ook het stylen en het maken van feestkapsels vind ik erg leuk.
Graag zie ik je bij mij in de stoel. 

Kapper in Doetinchem - leerling Lotte

Lotte

leerling bbl

Ik ben Lotte, 18 jaar. Vorig schooljaar ben ik begonnen als bol stagiaire.
Sinds dit schooljaar werk ik 4 dagen in de week bij Haarpleck.
Op deze manier ben ik veel meer betrokken bij het kappersvak.
Ik vind het erg leuk om met mensen te werken. De gezellige sfeer onderling en het ondersteunen van Susan en Nicky met alles wat nodig is maakt het voor mij een enorme leuke leerplek.
Ik ben super leergierig en vind het tof om zoveel vrijheid te krijgen.
Ik zet kleurtjes in en geef de fijnste hoofdhuid massages. Met daarbij het beste advies voor je hoofdhuid en haar. Daarnaast föhn ik ook regelmatig het haar, het stylen van krullen is inmiddels al mijn specialiteit.
Iedere dag is een feestje om te mogen leren en mensen mooi te maken.
Graag zie ik je bij mij in de stoel.

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.