as natural as possible

Susan ter Horst - kapper in Doetinchem

Susan ter Horst

eigenaar & topstylist

Na 23 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde haarsalons, mij gespecialiseerd te hebben op diverse vlakken van het kappersgebied, maak ik nu mijn ultieme droom waar: met hart & ziel het kappersvak uitoefenen in mijn eigen zaak. En mijn klanten laten ervaren dat een kappersbezoek bij mij niet alleen een goede haarcoupe betekent, maar een echte ontspannen beleving is.

Madelon te Booij - haar knippen doetinchem

Madelon te Booij

Haarstylist Allround

Madelon heeft een grote passie voor het kappersvak en uiterlijke verzorging. Ze is al zes jaar allround kapster en haar drijfveer in dit vak is om elke klant zich weer mooi te laten voelen met de perfecte coupe en kleuradvies.  Madelon is leergierig en heeft tevens haar schoonheidsspecialiste diploma behaald. Visagie en het epileren en modelleren van wenkbrauwen behoren ook tot haar vakgebied. Met ons merk Mii kan zij make-up aanbrengen en persoonlijk advies geven. Indien wenselijk brengt Madelon de wenkbrauwen weer prachtig in model.

Nicky Pennekamp - kapper Doetinchem

Nicky Pennekamp

haarstylist

Al sinds kleins af aan is Nicky geïnteresseerd in het kappersvak. Door die interesse is Nicky erg leergierig. Ze heeft dan ook haar stage afgerond bij Haarpleck en vanaf juli 2021 is ze bij ons in dienst om verder te groeien in ons mooie vak. Haar specialisaties zijn highlights zetten en het stylen van de kapsels. Ook kun je bij haar terecht voor een verzorgende treatment in combinatie met een heerlijke hoofdhuid massage.

Boek nu je afspraak

Bekijk de beschikbaarheid in onze kalender en maak gemakkelijk een afspraak.