as natural as possible

Natuurlijke producten2

Haarpleck - Kapper in Doetinchem 

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten.

O&M

Gezond haar

O&M is een merk met hoogwaardige kwaliteitsproducten, ontwikkeld door en voor kappers. 

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder daarom de chemische overbelasting van je haar.
Original & Mineral (O&M) heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald. Deze stoffen heeft O&M vervangen door milde natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn supereffectief, maar tegelijkertijd mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid. 

Natuurlijke producten

We geloven écht in de werking zonder chemische stoffen en daarom werken we bij Haarpleck met O&M! We wassen, kleuren én stylen met deze natuurlijke producten. Je kunt alle producten van O&M ook bij ons bestellen.

Olaplex

Gezond haar met natuurlijke producten

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen). Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.

OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen. Dit gebeurt met een gepatenteerd enkelvoudig ingrediënt: bis-amino diglycol dimaleate.

Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, krijg je gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Bron: olaplex.nl

RICA

Fijn voor de hoofdhuid

Onze RICA producten gebruiken we vooral voor hoofdhuid problemen, denk aan een hoofdhuid die gevoelig is voor roos of een vette huid.

Passie voor natuurlijke producten

De missie van Rica is om te zorgen voor natuurlijke behandelingen die de schoonheid van lichaam en geest versterken. Dat past bij Haarpleck en daarom werken we met de natuurlijke producten van Rica. Rica is een merk dat staat voor pure passie.

Bouclème

Voor glanzende krullen

Met Bouclème natuurlijke producten maken wij de mooiste krullen in jouw haar. Daarbij maken wij gebruik van een methode die je natuurlijke krullen nog beter naar voren laat komen. De krullen pluizen niet meer. Doordat wij met Bouclème producten werken zorgt dit voor de perfecte, glanzende krul. Je wilt nooit meer anders!

Mii

Huidvriendelijke make-up

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up programma. De Mii make-up heeft een minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn. Deze make-up geeft jou het vertrouwen om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier.

Mii make - up in Doetinchem - natuurlijke producten
Mii make-up - kapper in doetinchem

Boek online

In de online boekingskalender kun je zelf je tijd uitzoeken. Net zo gemakkelijk! Meldt het online systeem dat een knip- en kleur behandeling niet mogelijk is? Bel ons dan op 0314-745098.